Over appels en peren

Welkom op de blog van lingeriewinkel Eva's Appel

Munt

Dé lingeriekleur van dit seizoen is muntgroen. De kleur past volledig binnen de pastelrage van het moment. En toch is het een kleurtje met pit. Want groene lingerie heeft altijd iets speciaals. Het is een kleur voor durvers.

EN-VOGUE-SWEET-MINT-HALF-CUP-BRA-C4-BOXER-SHORTS-K10-CONSUMER-WEB-SS17

Huit

Oranje

De lingerie-ontwerpers zijn dit seizoen ver weggebleven van de veilige basiskleurtjes, want naast groen zit er dit seizoen ook veel oranje in de collecties. Sommigen gaan voor knaloranje (zoals bij deze beugelloze beha van Simone Pérèle) maar andere merken pakken het subtieler aan door aan hét klassieke lingeriekleur rood een oranje tint mee te geven.

SP_PE17_PLV_700x1000_RVB_3

Simone Pérèle

Poederroze

Huidskleurige lingerie is van alle tijden. Maar ze heeft haar reputatie niet echt mee: Huidskleur is of voor bomma’s, of voor gelegenheden die echt geen doorkijk verdragen (bijvoorbeeld onder de wit linnen broek)

Maar de laatste jaren is huidskleur aan een revival toe, en vind je in lingerie huidskleuren die ook écht mooi zijn, én mooi klinken. Denk aan poederroze of goudbeige. Ze zijn ideaal voor een breekbare, sensuele uitstraling. En ze passen volledig binnen de nude-rage.

roze

Slip Implicite

Tropisch

De badmodemerken voeren ons dit jaar naar hagelwitte stranden, waar de kokosnoten je voor de voeten vallen. Want een van dé trends dit jaar is tropisch. Denk aan prints met palmbladeren of exotische veren. Het liefst in felle kleuren, want dat contrasteert goed met een gebruinde huid. (aan zij die dit laatste nooit zullen bereiken: ik begrijp uw frustratie. Maar misschien is de volgende trend wel iets voor u)

panache swim

Panache

Gebatikt

Een trend die ons terug naar de jaren negentig voert, toen het hip was om uw T-shirt vol knopen te laten trekken in een bad verf. Ik geef toe, dat klinkt niet meteen sexy. Maar gebatikt 2.0 is het wel. Zo hebben zowel Freya als Rosa Faia een stoere, gebatikte bikini in hun collectie. En beide merken kiezen voor donkerblauw met een witte batik-print.

bikini anita

Rosa Faia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: