Over appels en peren

Welkom op de blog van lingeriewinkel Eva's Appel

Kerstcadeautjes kopen is voor veel mensen een calvarietocht. Wij zien ze elk jaar voorbij onze winkelruit passeren: zichzelf voortslepend richting overvol centrum, met lood in de schoenen en een zwaar gemoed.  Maar dit jaar wordt anders, want kerstshoppen kan ook gezellig zijn, én gemakkelijk. Zie hier: zeven cadeautips voor alle mensen rond uw feesttafel. Dan moet je maar tot aan de Dampoortstraat geraken, en mag je voldaan weer huiswaarts keren, naar kroost en kerstkalkoen.

  1. De man: Face-it: Mannen zijn de moeilijkste gevallen om cadeaus voor te kopen. In mijn leven toch. Voor vrouwen zie ik altijd een miljoen schone dingen, maar voor de mannen blijf ik vaak steken bij boeken, drank, en…drank. Niet dit jaar, want wij hebben megaschone en ecologisch volledig verantwoorde boxers van Adam. Want ook een man mag eens iets fanciers dragen dan grijze streepkes, of donkerblauwe carreautjes, niet waar? H1piZ5zw
  2. De muziekliefhebber: The Rolling Stones vs The Beatles. Kousen blijven een klassieker met kerst. En waarom eens geen kousen geven, met nóg grotere klassiekers op?thumbnail_IMG_6988
  3. De jonge mama: een lingeriebon. Jonge mama’s denken vaak aan de hele wereld, behalve aan zichzelf. Geef hen een bon waar ze mooie lingerie mee kunnen kopen, of ze dragen twee jaar na hun bevalling nog hun uitgerekte borstvoedingsbeha’s. I’ve warned you!cadaubon
  4. Een baby om op te eten. Voor alle cutie pies aan de tafel: een body van Snurk, is onweerstaanbaar. En gemaakt uit biokatoen, dat verkleint die kleine zijn voetafdruk.Chocolate Dream Violet_Baby-13200
  5. De mama (of de oma, dat kan ook): deze geweldig mooie kimono van Essenza. De kraanvogels behoren tot het mooiste wat wij hier al gehad hebben. Aanrader voor al wie graag elegant aan een ontbijttafel verschijnt. En hij is budgetvriendelijk.SARAI_IZIA_rose_sfeer01_LR
  6. Voor jezelf: ongemeen sexy lingerie. Omdat het Kerstmis is. Er mag zelfs een beetje glitter bij, zoals bij deze mooie Simone Pérèle.Simone_P_SELECT_2_HD-_16
  7. En voor de zatte nonkel: de zingende Gift Box van Happy Socks. Net als aangeschoten politieke discussies de sfeer onder nul dreigen te jagen, schalt daar Merry Christmas uit een giftbox. Met daarin de meest old fashioned kerstsokken die je ooit hebt gezien. Oef, kerstfeest gered! thumbnail_IMG_6986

Oh ja, voor alle cadeautjesjagers zijn we extra open op zondagen 22 en 29 december, van 13 tot 17 uur.

Jingle all the way!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: