Over appels en peren

Welkom op de blog van lingeriewinkel Eva's Appel

Het is een veel gehoorde verzuchting in ons pashokje. Maar als het een geruststelling mag zijn: geen twee borsten zijn precies gelijk. Het is perfect normaal dat één borst iets zwaarder is.

Maar de mate waarin borsten ongelijk zijn, verschilt wel van vrouw tot vrouw. Bij sommigen zie je amper een verschil, bij anderen scheelt het één (of meerdere) m(a)at(en).

Máár, we hebben een paar trucjes om dat verschil zou weinig mogelijk te laten opvallen onder je kledij:

 1. De grootste borst is baas
  Het is belangrijk dat je voor een beha kiest waar je grootste borst perfect inpast, want als je beha te klein is zal die aftekenen en dat zie je onder kledij.
 2. Kies voor een model dat mooi aansluit
  Zo kan je ervoor zorgen dat de beha niet ‘gaapt’ aan je kleinere borst. Kies dus best niet voor balconettes of lage voorgevormde beha’s, want die gaan snel ‘gapen’. Niet voorgevormde hogere modellen, of triangelbeha’s flatteren meer.
 3. Foefel met je bandjes
  Je kan het verschil tussen je borsten wat wegwerken, door het bandje aan je kleinere borst wat strakker te zetten (zodat die kant goed aansluit), en aan je zwaardere borst wat losser te maken (zodat die kant niet insnijdt).
 4. Kies voor beha’s met uitneembare ‘padjes’
  Als je een relatief groot verschil hebt tussen beide borsten, kan je kiezen voor een push-up-model waar je de kussentjes kan uitnemen. Aan je kleine borst laat je de extra vulling zitten, en aan de zwaardere kant haal je ze eruit. Niemand die iets merkt! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: