Over appels en peren

Welkom op de blog van lingeriewinkel Eva's Appel

 1. Shop een voedingsbeha een maand voor je moet bevallen.
  Je hebt een voedingsbeha nodig vanaf het moment dat je baby geboren is, dus er moet zeker eentje in je valies zitten om naar de kraamkliniek te vertrekken. Zorg dus dat je baby je niet te snel af is.
 2. Koop op voorhand maar één voedingsbeha.
  Je weet niet of het voeden goed gaat lukken, en je borsten gaan wellicht groeien als de voeding goed op gang komt. Op voorhand investeren in twee of drie beha’s, is zonde van het geld.
 3. Na 2-3 weken kan je investeren in meerdere beha’s.
  Je borstvoeding is nu goed op gang, en het is handig om meerdere beha’s te hebben, zodat je ze vaak genoeg kan wassen.
 4. Laat je maat nemen door een specialist.
  Tijdens de borstvoeding zijn je borsten op hun grootst. Het is dus zeer belangrijk om je boezem goed te ondersteunen. Laat je daarom opmeten in een gespecialiseerde lingeriezaak, zodat je zeker de juiste maat draagt.
 5. Kies voor zachtheid.
  Naast een goede ondersteuning bieden, moet een goede voedingsbeha ook zacht zijn. Tijdens die eerste weken van de borstvoeding worden je tepels nogal op de proef gesteld. Ze zijn enorm gevoelig, en bij momenten zelfs pijnlijk. Het laatste dat je dan nodig hebt, zijn schurende naden of kriebelend kant.

Een zwangerschap en borstvoeding geven zijn prachtige periodes in veel vrouwen hun leven. Maar na de roze wolk belanden sommige vrouwen ook in een onzekere periode. Want een kind krijgen doet wat met een mens, én met een vrouwenlichaam. Wat een zwangerschap doet met je boezem, en hoe je je weer goed kan voelen in je lichaam na je zwangerschap, lees je hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: