Over appels en peren

Welkom op de blog van lingeriewinkel Eva's Appel

img_5583De feestdagen komen eraan en dat betekent voor veel mensen keuzestress. Niet in het minst voor mannen die hun liefste lingerie cadeau willen doen. Wees gerust, lingerie is een topgeschenk! Maar met de juiste beha thuiskomen, vraagt wel wat voorbereiding. Vandaar, deze tips:

  1. Spiek: Wij willen heel veel moeite doen om jou aan een prachtig cadeau te helpen, maar aan ‘een handje vol’ hebben we niet veel om je vriendin haar maat goed in te schatten. Duik dus eerst eens in haar kleerkast en check de maat die op het ticketje van haar beha staat.
  2. Kijk naar de juiste maat: In lingerie bestaan er verschillende matensystemen: een Franse 85C is bijvoorbeeld veel kleiner dan een Europese 85C. Zelf werken wij bij Eva’s Appel met Europese maten, maar veel winkels hanteren nog het Franse systeem. Kijk dus of er (EU), (FR), of (UK) naast de maat staat en dan ben je zeker.
  3. Nu je toch in haar kleerkast zit: kijk eens naar het type beha’s dat er liggen. Draagt ze vooral voorgevormde beha’s (het woord zegt het zelf: de cups van de beha hebben van zichzelf al vorm), mag er al wat push in zitten, of zijn al haar beha’s niet-voorgevormd?
  4. Smokkel: Als het kan, smokkel dan een beha mee naar de lingeriewinkel. Dat maakt het de verkoopster – en jezelf – veel gemakkelijker. Maar zorg er wel voor dat het om een redelijk recente beha gaat, dan zit haar maat zeker juist.
  5. Vergeet de slip niet. Wil je je liefste een mooi cadeau schenken, ga dan zeker voor een setje! Maar daarvoor moet je wel de maat van haar slip kennen. De ervaring leert ons dat mannen de derrière van hun vrouw vaak slanker inschatten dan ze werkelijk is – wat super lief is! – maar dan loopt hun lief wel met een te kleine onderbroek rond.
  6. Ga voor de gulden middenweg: Jouw vriendin zou het liefst elke dag met een sportbeha rondlopen, terwijl je zelf van romantisch kant houdt? Ok, het is een cadeautje en dat mag iets gewaagder zijn dan anders. Maar haal je vriendin ook niet té ver uit haar comfortzone, want dan bestaat de kans dat jouw cadeau onaangeroerd in de kast blijft liggen.
  7. Ben je absoluut niet zeker over haar maat of stijl, ga dan voor een cadeaubon. Altijd leuk om te krijgen! Dan kunnen jullie samen komen kiezen, en er een romantische uitstap van maken. Double score!

Je wilt je iemand lingerie schenken, maar je hebt geen tijd om naar de winkel te komen? Onze cadeaubons zijn ook online te koop. Klik hier als je een cadeaubon van 50 euro wilt, hier voor die van 100 euro, en hier voor die van 150 euro*. Wij sturen ze mooi ingepakt naar je toe. Fijne Feesten!

(*Wil je graag een ander bedrag stuur dan een mailtje naar info@evasappel.be)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: